Sadelkammardrömmar!

Tror jag måste bygga stall i år ändå! Inte för att det är för mycket hästar (inte än i alla fall) utan för at få plats med alla sadlar! I dag har äntligen min dressyrsadel kommit, den har jag väntat på sen början av juni!
 
I dag har jag jobbat på Ica igen, det har väl gått hyfsat. Bättre än sist när jag jobbade men jag får ju ondare i revbenen när jag jobbar på Ica än när jag jobbar hemma, men man måste ju jobba också och jag får mycket hjälp av mina medarbetare! Efter jobbet åkte jag och lastade en islänning. Ägaren har haft lite problem med att lasta honom och kände sig osäker. I dag lastade vi honom två gånger på en halvtimme så det tycker jag ändå är rätt okej! Vi gjorde inga konstigheter utan la på en lina bakom och och höll trycket tills han gick in!
 
När jag kom hem var jag så sugen att prova sadeln att jag var tvungen att rida en liten lugn sväng med Tant. Sadeln är ju inte utprovad till henne utan till Szum men den ligger hyfsat på henne med så jag kommer växla med den på henne också. Nu ska jag gå och lägga mig och drömma om min nya sadelkammare!
 
Tant och dressyrsadeln!
 
Några fölbilder blev det också i dag!
Sötaste chokladen!
 
Här tillsammans med mamma Räkan som ju mest gillar att äta..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0