Ogenomtänkta saker!

Ibland gör jag lite tokiga saker som inte är helt genomtänkta, att anmäla mig på dressyrtävling med Szum är definitivt en sådan sak! Just nu kan jag inte alls förstå varför vi ska kliva upp klockan 5.00 och åka 14 mil i morgon för att skämma ut oss på en dressyrbana. Men jag vet att vi behöver det här sokm träning, vi är inte alls redo för att rida ett dressyrprpogeam på 60% men det är inte målet, målet är att genomföra programmet! Nästa år är målet 65% i LB och start i LA. Om jag inte ångrar mig i morgon och låter Szum satsa på en framtid som dikesröjare ändå...
 
I dag efter jobbet så red jag och Alida ut en sväng på Szum och Pålstina. Det blev en tur med nästan bara skritt, men en liten trav så jag skulle få känna på sadeln, nu hoppas jag att Szum är lite mer laddad i morgon än han har varit sista dagarna! Efter ridturen så tvättade vi av Szum och sen har jag (förhoppningsvis) packat allt.
 
Min katt Baloo har varit borta i mer än två veckor men jag fick ett sms att Alida hade sett honom när hon åkte härifrån i dag. När jag åkte dit så hittade jag honom direkt under ett uthus, han fick åka bil hem vilket inte var så populärt men jag är väldigt nöjd at han är hemma igen!
 
Håll nu alla tummar för mig och Szum-Brum i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0