Fölkompisar!

Skönt med ytterligare en dag hemma! 
 
Började med att plocka ner den förra beteshagen och hämtade hem vattenslangar och annat därifrån. Skönt att ha det gjort. Sen jobbade jag hästarna som är här hemma!
 
Red dressyr på Tant. Det kändes verkligen att vi slarvat med trimningen! Jag tycker verkligen att dressyren är en färskvara på henne och nu har vi slarvat lite när jag haft ont i revbenen och hon dessutom fick en vilovecka pga tappsko. Planen var i dag att bara rida lite lösgörande men jag fick verkligen jobba för det! Nu ska vi hålla i gång det här lite bättre! Sen longerade jag Leone som kom igår. Jag ville mest få en chans att lära känna honom lite. Jag longerade honom lite och gick sedan i genom mina förberedande uppsittningsövningar, han var lugn och cool trots att jag hoppade vid sidan och viftade med armarna för fullt! Det är bra för då är han bra förberedd! 
 
En snabbsväng på byn och jobbet för att hämta ut mitt Börjespaket, blev inte så snabb när kassan hängde sig och jag fick assistera lite. När jag kom hem stod Linda på gården och vi red en sväng med Szum och Pålstina. Det blev en ganska lugn tur för jag misstänkte att Szum var lite trött efter gårdagen och jag hade nog rätt, han kändes lite trött! 
 
På kvällen gjorde jag lite småpyssel, var i väg och matade Räkan, mockade ur boxarna lite, släppte i hop hästarna här hemma och lagade god mat. Nu ska jag klura lite på den teori som jag ska ha på söndag när jag ska i väg och ha träningar hos Mittsvenska Ridtravarföreningen! Det är både roligt, spännande och lite nervöst att ha träning på ett nytt ställe där jag inte känner någon!
 
Ni är väl inte nyfikna på vad det var i Börjespaketet? 4 rullar stängselband var ju inte så roligt kanske men sen hade visst Szum varit väldigt snäll för han fick en dressyrgjord, vita skydd att ha på dressyrtävling och andra fina sammanhang och ett Bucas regntäcke som var på rea, rostorange i färgen och han kommer vara jättefin i det! Även Tant fick ett regntäcke, jätteblått! Får väl fota och visa någon dag. Till saken hör att jag hade precis beställt de grejerna när Szum backade 20 meter i kraftledningen förra veckan, just då var jag less och förtvivlad och funderade på om det gick att radera orden... Men sen spranghan så fint på banan att jag givetvis tyckte han var värd lite dressyrprylar!
 
Leone i dag! Fin kille!
 
En massa föbilder blev det också i dag!
 
Chokladen och hennes bästa kompis Zacke!
 
Zacke!
 
Chokladen!
 
Puss på dig!
 
Kompisarna!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men åh, dom är så himla gulliga!

2014-08-28 @ 23:33:04
URL: http://jav.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0