Farlig sport!

Har haft en lugn och soft dag i dag. Började dagen med bokföring, som ni minns så kraschade ju datorn och nu försöker jag ta igen det som gick förlorat då. Lär ha det jag gör den närmaste veckan!
 
Sen åkte jag ner till betet och arbetade Szum i töm, han fick jogga lite lätt i låg form och såg väldigt fin ut! Precis när jag var klar med honom så ringde hovis, hon skulle komma och sko Gandalf och var lite tidig så jag åkte hem och bjöd henne på fika. Gäller att hålla sig väl med hovslagaren! Sen åkte jag ner till betet igen och red en lugn sväng med Tant och sen även en tur med Pålstina. Det kändes lite spänt och smånervöst att sätta sig på Pålstina igen men det gick bra. Tyckte hon var lite spänd första minuterna men det var nog mest jag som smittade henne för sen var hon ju precis som vanligt, som inget har hänt! Skönt det i alla fall!
 
Hade ett par lektioner på kvällen, tyvärr åkte en av eleverna av lite otäckt och även om det gick bra så känns det just nu som om ridning är en farlig sport. Och det är det ju, men man glömmer ju det mellan varven. Så kom i håg att vara försiktiga, använd hjälm och använd väst! Sunt förnuft och kunskap är det som bäst förebygger olicker men när olyckan ändå är framme så är säkerhetsutrustningen bra att ha!
 
Jag börjar bli lite kompis med min nya dator och har nu lyckats ladda upp några fölbilder från i kväll:
Spaning!
 
Chokladen med sina kompisar! De lever verkligen sköna dagar i hagen, snacka om sorglöst liv!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0