Dikesröjning!

Jag tycker att det börjar kännashöstlikt ute, tycker inte ni det med? Det är ju fortfarande toppenväder, även om jag fick rida med jacka i dag, men kvällarna börjar bli mörka. Och det gillar jag inte, får lite panik när jag tänker på att det snart är mörkt klockan 15 på eftermiddagen. Jag älskar verkligen dessa ljusa kvällar och nätter!
 
Först gjorde jag klar bokföringen, nu är jag redo för momsredovisningen och det känns så skönt! Sen red jag och Elise ut med Tant och Gandalf, vi red ner till älven och det är så härlig tur. Efter lite lunch var det Szums tur men han hade ingen lust alls i dag. Var väl egentligen inte helt oväntat eftersom han var i väg i går, men lite hade han väl kunnat bjuda till? Han var verkligen tjurigast i stan i dag. Jag tror vi gick mer bakåt än framåt de första 25 minutrarna och jag tror vi var mest i diket. Vi till och med drog med oss ett litet träd upp från diket, tror vi kan jobba extra som dikesröjare! Jag hade planerat en lugn tur med lite galopp (för det behöver vi träna på) men lättsamt jobb. Nu var vi bnåda helt genomsvettiga, men en galopp fick jag till slut! I morgon blir det bvila för honom och det hoppas jag ska hjälpa humöret upp på honom! 
 
Pålstina tömkörde jag, målet var bara att fp henne att länga halsen och sänka nacken. Nu är ju inte det "bara", speciellt som hon har svårt för just det. Men på slutet kändes det verkligen som om jag var på rätt väg, ska tömköra fler gånger för det är lättare från marken än ryggen att påverka detta. På kvällen hade jag hoppträning och nu ska jag ladda för att jobba på Ica i morgon igen. Håll tummarna att det fungerar bättre nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0