Valborg!

Valborg och snöfall! 
 
Jag har haft en lätt rörig dag som började med att jag var upp några gånger i natt och kollade till Räkan. I morse så red jag Szum. Han var lika fin i dag som i fredags. Det känns att han har blivit starkare och nu när han har kommit upp lite i formen så är han mycket mer balanserad. Höger galoppen var lika fin som i fredags men i dag var jag inte riktigt lika gråtfärdig efter, men lite tagen var jag nog i dag med. I vänster varv fattade han fel, det är hans svaga galopp och den sidan som ju var skadad så det är inget konstigt, och jag kunde göra om fattningen säkert 10 gånger utan att han blev stressad eller frustrerad! Det är så otroligt roligt att rida just nu!
 
Sen var det raka spåret på Hammarn för att köpa spån och skottkärra, dessutom köpte jag 75 meter (!!) nätverkskabel till kameran. Efter det var det Ica som gällde, jag är ju egentligen ledig i dag men det var personal sjuk och valborg lockar ju lite kunder. Extra rörig kändes dagen för mig eftersom jag inte bara jobbade fel dag och konstig tid utan även åkte hemoch kollade Räkan på lunchen. Det är så svårt att veta om det är länge kvar för Räkan eller om det är jättenära, det är ju min första fölning även om jag varit med och sett två fölningar tidigare så är det ju ett annat ansvar nu. I natt hade hon nog någon form av förverkar när jag var upp och kollade henne. Det är väldigt spännande!
 
På kvällen efter jobbet eldade jag lit gammalt hö och sånt som jag krattat ihop, så det blev lite majbrasa här med. Dessutom bar jag ut spänbalarna och monterade kameran. Trots att jag fick hjälp tog det ändå lång tid och var mycket krångel och nu i kväll kan jag ändå konstatera att lyset är för dåligt så jag ser ändå ingget när det är mörkt ute... Teknikens under! Kvällens avslutades med en sen grillmiddag. Nu ska jag sova några eller någon timme innan det är dags att kolla Räkisen igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0