Sommarkväll i april!

Verkligen sommarkänsla i kväll och underbart att spendera kvällen på min ridbana!
 
Först red jag Flisan medan Alida filmade lite. Vi hade bra miljöträning i form av två tigrar (mina katter) som smög runt banan. Det slår liksom aldrig fel att dom alltid kommer på att de ska vara vid banan när jag rider unghäst (eller Szum), men att jag sällan ser dom där annars. Men det där med katter på ridbanan är ett ganska vanligt fenomen!
 
Sen red Alida lektion på Tant. Det är inte alltid helt lätt att rida Tant, det är mycket häst att hålla reda på och hon kan alla knep att smita undan arbetet. Själv tycker jag att det tog nästan ett halvår att hitta knapparna och fortfarande tycker jag mig ha tappat alla knappar vissa dagar! Sen blev det lite kaffe och hästsnack (och en liten kontroll av juver på deras dräktiga sto för att jämföra med Räkan) hos grannarna, dessa härliga vårkvällar tycks ju aldrig ta slut och man är ju uppe alldeles för länge!
 
Bilder från dagens pass med Flisan!
 
Lite rolig bild med Alidas skugga!
 
 
Man blir glad av att rida fina hästar!
 
 

Kommentarer
Postat av: Mánadis' Vildhäst

Härliga bilder!

Tre av våra katter "hjälper till" med hästarna ;) Någon av dem dyker upp ganska självklart vid hästjobb så de känner nog på sig. Bra miljöträning som sagt.

2014-04-25 @ 08:06:49
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0