Kalla vindar och fina hästar!

I dag har det blåst kalla vindar men vad gör det när jag har så fina hästar?
 
Jag har försökt pyssla lite ute i dag, på förmiddagen halmade jag upp mer hos Räkan, krattade lite, bar undan vinterdäcken och med hjälp rullade ut den andra halmbalen. På kvällen oljade jag in boxarna (oljade insidan och framsidan i höstas men hann inte mer innan vintern så nu är det dags för resten) och röjde lite i nya huset. Så lite nytta har jag nog hunnit med i dag ändå!
 
Szum fick arbeta i töm i blåsten, han var väldigt laddad och det blev mycket galoppjobb. Man börjar se nu att han har blivit starkare och börjar komma upp lite i formen och fram med nosen! Så roligt att det faktiskt går framåt även om det inte alltid känns så.
 
På eftermiddagen var jag och Tant till ridskolan och hoppade lite på utebanan. Det ska ju va tävling där i helgen så det kändes som bra uppladdning att hoppa på den stora banan. Och Tant var bara så jäkla fin! Det börjar kännas riktigt bra i hoppningen och vi får så fina språng, och det känns faktiskt inte som jag ska åka av i varje språng utan bara där hon tar i lite extra...
 
Nöjd Tant hemma i haen igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0