Hästonsdag!

Onsdagar brukar vara riktiga hästdagar för mig, fast det är väl i och för sig nästan alla mina dagar...
 
I dag var det Tant som fick äran att börja min dag. Jag hade tänkt mig en lugn tur för att mjuka upp hennes stela muskler sen träningen, men frågar man Tant själv så är hon inte alls stel och brhöver då inte ta det lugnt. I dag red vi förbi en avverkning, ingga maskiner gick när vi red förbi första gången så jag trodde det var lugnt men de hade nog bara en paus. För när jag red hem igen så gick skördaren för fullt, tur Tant är cool för vi tog oss förbi utan problem.
 
Sen tömkörde jag  Szum, första riktiga jobbet sen besöket hos kiropraktorn och jäklar vad fin har var! Så fin i töm har han inte varit på länge, eller nånsin... Mycket nöjd matte!
 
Efter lite lunch så tömkörde jag Flisan, vi gick upp till en vändplats och jobbade en liten kort stund där, hon var jättefin, innan vi gick hem igen. Och så avslutade jag med en uteritt på Midas, innan middag och lektioner på kvällen. Jag har ju känt mig kry i magen i dag och ätit som vanligt, men druckit Proviva, men jag hade fel för på kvällen gav magen upp igen! Så nu blir det sängen och hoppas på att jag är frisk i morgon, har ju inte tid att vara sjuk heller!
 
Tog kort på min tjocka Räka i dag men det blev en knasig skugga precis över tjockmagen. Söt är hon i alla fall!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0