Generalrepetition!

De som säger att det inte händer något på Brännan, de vet inte vad de pratar om! Lösa hästar härom natten, igår blev Baloo (min katt) fast i ett träd och i dag fastnade en kompis med sin bil i ett dike på gården! Tycker det händer en massa hela tiden!
 
I morse skulle jag tömköra Szum innan jobbet. Jag varväl lite småsen redan innan, så som det lätt blir på morgonen, och jag skulle dessutom lämna bilen på väg till jobbet för den skulle få en genomgång. Precis när jag tog in Szum fick jag besök av en kompis, alltid roligt med besök men det blev ju så klart en massa surr så jag var ju inte direkt mindre sen då. När jag gick upp med Szum på banan så ska hon åka och fastnar då med bilen i ett dike på gården. Hon är inte direkt först med det för det är många som fastnat där! Ringde efter hjälp men bilen satt för djupt så den blir kvar tills vi har en tillgänglig traktor. Men det blev ju lite struligt! Dock hann jag tömköra Szum, även om det var lite okoncentrerat, och jag var på jobbet bara 2 minuter sen!
 
Efter jobbet följde Alida med mig hem, vi skulle nämligen åka med Midas till ridhuset. Det gick finfint att lasta, köra dit och lasta ur. Jag började med att träna lite visning vid hand, det var nog bästa träningen hittills, men riktigt nöjd är jag inte än! Sen sadlade vi och jag red lit i ridhuset. Visst var han lite spänd och han gick ju inte riktigt som hemma, men jag är nöjd med honom och tycker han visar en bra jämn nivå i dressyren. Sen var det bara att lasta och åka hem, han är ju bra bussig! Känns jättebra att ha varit i väg med honom och testat på lite, nu laddar vi inför söndag!
 
Visningsträning!
 

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej, hur dags ska Sormat göra bruksprovet och visas för hand på söndag? Har en avkomma efter han därav intresset.

Svar: Det kommer ett inlägg om detta!
Pernilla Engström

2014-04-10 @ 21:11:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0