Uppehåll!

Hade tur att det var uppehåll på regnet över dagen, och inte bara uppehåll utan stundtals även lite sol. Men på kvällen drog regnet i gång igen och det är klass 1 varning nu för stora regnmängder. Det känns sådär..
 
Har pysslat lite hemma inför hösten, fixat fram sladd till lyse på banan och till motorvärmaren, det känns långt bort men det är ju inte det. Om tre månader är det snart jul! Red Szum på banan, han var lite spänd och i framvikt i början men vi jobbade med övergångar och det blev bättre. Har lite känsla av att han har lite jobbigt att bära sig just nu, eller så har jag höjt kraven kanske...
 
Frallan fick gå en liten promenad och sedan började jag med mina förberedande uppsittningsövningar. Att jag drar i stigbyglarna eller klappar på henne och sadeln bryr hon sig inte alls om, när jag viftade på armarna tittade hon lite misstänkt på mig men brydde sig inte mer än så. Däremot när jag började hoppa vid sidan av henne så trodde hon nog jag var helt galen, eller i alla fall var jag väldigt läskig! Det måste vi träna mer på! Lite pallträning blev det också, pallen brydde hon sig inte över men lite lurt var det allt när jag klev upp på den... Vi fortsätter träna på detta!
 
Red ut Räkan en sväng innan middagsdags. Sen lastade jag och Elise in tant och Gandalf och åkte på hoppträning. Jag tyckte det gick bättre denna gång, framförallt markarbetet kändes bättre i dag och jag fick lite bra övningar att träna vidare med. Hoppar gör hon ju både bra och gärna, och även om det inte alls känns osm jag hänger med så var det ganska bra. I alla fall emellanåt, även om jag däremellan tror att hon ska hoppa mig helt ur sadeln! 
 
Nu försöka sova och ladda inför morgondagens syndaflod!
Tant i regnet innan dagens hoppträning. Nog ser hon lite laddad ut?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0