Sommaren 2013

Dags att summera sommaren 2013. Den har verkligen gått fort, häsrligt väder, mycket ridning, hästar och läger, precis som det ska vara. Här kommer lite bilder från sommaren:
 
Sommarhästar!

I början av sommaren åkte först Cadde hem och sedan flyttade Skramlet, eller Peppe som han kallas officiellt till sitt nya hem. Det blev tomt när han flyttade då han var väldigt charmig och tog mycket plats, samtidigt som han varit här länge och i två omgångar.
 
Skramlet!
 
Sen kom Actrice, eller tanten som hon kallas här. Inte alla som lånar en 21 årig häst för att rida och tävla, men oj så bra det blev. En riktig fullträff i matchning och resultatet kom i augusti på vår andra tävling som slutade med vinst! 
 
Under sommaren har även Lillan varit här, en 3 åring efter JJ Rayban, på i gångsättning och vidareutbildning.
 
 
Betes sommar!
 
Hästarna har så klart haft en skön sommar med gräs och bete. I år har vi haft dom på Reva och det var ett riktigt himmelrike för hästarna!
 
Taggen och Szum på bete nere hos grannen!
 
Betessläpp på Reva!
 
Nöjd Oliv!
 
Ridlägersommar!
 
I sommar har jag haft 9 ridlägerdagar fördelat på 4 läger, det har varit träningsläger för unga vuxna, tantläger, ungdomsläger och barnläger. De flesta hos Nylands Hästsportlag men även i Bäckaskog hos Angela. Dessutom avslutade jag lägersommaren med att åka på läger själv med Szum hos Sara i Nälden!
 
Elin, Elise och Malin på träningsläger!
 
Ungdomarna är laddade inför avslutningstävlingen!
 
Tömkörning av shettis!
 
Szum i Nälden!
 
Sommartävlingar!
 
Några tävlingar har det också blivit!
Taggen framhoppning i Kramfors i början av juni!
 
Taggen och jag i Östersund i slutet av juli
 
Tagg och Oliv i Matfors strax före midsommar!
 
 
Dessutom har sommaren ägnats åt lektioner, mer ridning, jobb på Ica och några slappa dagar. Fast kanske inte så många... Nu är det bara att längta till nästa sommar!
 
Tömkörning av Szum, Nyalnds Hästsportlag i juli
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0