Shopping!

Lönedag i dag, så jag tog och drog till Sundsvall för lite shopping! Händer ju inte så jätteofta, och ångesten är rätt hög så här efteråt. Men jag tror det behövdes!
 
Började dock med att jobba hästarna först. Haffade Elise när hon var här och mockade, hon fick hjälpa mig att hänga på Frallan i dag igen. Och i dag var det stora framsteg! Hon var lite spänd innan jag hängde första gången men sedan var hon helt cool och lugn, vi fick tre bra "hängningar" och det känns jättebra! Sen dressyrade jag lite med tanten, tyckte faktiskt det gick riktigt bra. Jag jobbade mycket med skänkelvikning längs långsidorna och hon släppte fint i traven, fick även till det i galoppen om än kortare stunder. Vi tränade även på att rygga mellan bommar och i vinkel (det är svårt -prova själva!!) inför helgens äventyr. Med Szum var planen att skritta i skogen hemma, men jag valde att longera lite innan. Det var nog en bra ide´för han sprang som en tok! Trots detta fanns det massor av energi kvar och han var väldigt pigg när vi red, men det är så nyttigt för honom att få lyfta på benen på hygget och klättra i backarna.
 
Sen blev det Sundsvall resten av dagen, shoppade en hel del till mig men ännu mer till hästarna. Täcken till tanten och Szum (och han behövde ju inget täcke men det var halva priset...), träns och tyglar till tanten, reflexridtäcke, grimskaft, hakar och smågrejer till stallet. Blev även en del tråkiga grejer som bromsbelägg till bilen och en temperturblandare till duschen. Nu är jag trött och ska ladda om för i morgon då jag ska göra något som jag sällan gör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0