Sensommarvärme!

Härligt väder med sol och värme, är helt underbart med sensommar när den är så här!
 
Veterinären kom ut på förmiddagen och besiktade Taggen inför en eventuell försäljning. Det gick bra och jag hann även börja stängsla en ny hage till stona medan jag väntade, kom inte så långt men med tanke på att jag inte hann något mer sedan i dag så känns det bra att jag hann börja i alla fall.
 
Tömkörde Szum, ville känna på honom efter gårdagens genomgång och tömkörning av grannen. Han var jättefin direkt i dag, men väldigt trött... Nu har jag planerat in lite vila för honom. Red sedan Lillan här hemma. Just nu är det lite begränsat att rida här hemma eftersom den kommande banan tar upp all plats där jag ridit förut, men vi jobbade lite med övergångar till och från trav och lite sidvärtsförflyttningar. Formen kommer korta sunder och då känns hon jättefin, tror det blir en bra häst och att rida några LB dressyrer på henne nästa år kan inte vara några problem.
 
Efter lite mat åkte jag och red Cadde. Longerade lite först eftersom det var ett tag sen han hade ryttare igen, med dagens värme så hade det inte behövts utan han blev rätt trött. Skrittade i alla fall och travade litegrann med viss hjälp med drivning från marken. Tror han snart kommer i gång igen! Hade även en hoppgrupp, och jag kan återigen konstatera att ekipagen utvecklas snabbt och att hästarna hoppar så jäkla bra! Kvällen gick åt till fika och surr hos grannarna. I morgon är det ingen sovmorgon, ska in och kolla Räkan igen så håll tummarna!
 
Trötta grabbar! Gandalf, Szum och Taggen!
 
 
Trött Tagg!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0