Nära ögat!

Härligt sommarväder i dag med men jag har mest suttit i bilen, 44 mil blev det! Trots allt en väldigt bra dag även om det började med förskräckelse...
 
Lastade räkan tidigt i morse för att åka mot Östersund och Överbyn för dräktighetskoll. Det var dimma och dålig sikt, trots detta kör en bil om mig i en kurva och med möte! Jag var helt säker på att vi skulle krocka och att jag skulle åka i diket. Kändes som vi var tre bilar i bredd men han hann förbi, jag bromsade så hela släpet gungade och sen skakade jag länge. Fy vad otäckt det var! Längesedan nu jag var så nära att krocka, idiot!
 
Räkan var i alla fall fortfarande dräktig så det var baa att lasta in igen. Stannade på Mc Donalds på hemvägen och åt frukost, lyxigt! Hemma igen så red jag i finvädret, red ut tanten och sen lite lätt dressyr på Taggen, innan det blev middag och sen lektioner. Styrde återigen bilen mot Östersundshållet, denna gång dock bara till Stugun. Finfina hästar och bra ridning gjorde att det var värt en resa till åt samma håll. Nu är jag slut som artist och ska sova så jag orkar med Ica i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0