Myror i skallen!

Den här helgen har gått fort men ändå känts lång! Även i dag har det varit häst som gällt. Började med lektioner på förmiddagen, i Långseleområdet, lite nya ekipage (välkända ryttare med nya hästar) vilket alltid är roligt. Efter lektionerna åkte jag hem och vände, tog med mig Szum och åkte, förbi Långsele, till Sollefteå på dressyrträning! Jag måste gilla att åka bil...
 
Det var myror i skallen på Szum i dag! Nytt ställe, jag sadlade vid transporten, många hästar att titta på och allmänt yrsligt i hans huvud. Jag red för Sara, som jag ju var på läger hos i somras, så hon har ju träffat Szum förut (och det kankse var tur?). I alla fall var han lite spänd i början, jag longerade lite innan jag satt upp men även om han kändes som en bomb först så höll han sig på mattan och skötte sig bra. Tycker att träningen gick bra, Szum jobbade på bra, jag fick bra hjälp och jag red rätt bra förutom de första fem minuterna. Har nu lite med mig att jobba vidare på och blev åter påmind om att jag kan rida honom även när han är spänd och yrslig, för det blir ju bra bara jag rider! Blir nog häst av honom med- bara piloten sköter sig!
 
På kvällen skrittade jag ut emd Malin en sväng, hon red Oliven och jag Räkan. Var skänt med en lugn tur xom mest var som en lång pratstund. När vi kom tillbaka så hängde och satt jag på Flisan! I dag har jag suttit upp på henne flera gånger och vi har även gått några meter. Så nu kan vi säga att hon är sutten på! Jag tycker att det är viktigt med själva uppsittningsmomentet och repeterar det många gånger! Som avslutning blev det fika hos grannarna, nu är det bara duscha och sova som gäller innan det är dags för Ica i morgon igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0