Hur många regndroppar finns det i världen?

Just nu känns det som allt kretsarkring det här jäkla regnet! Det var blött redan igår, eller egentligen redan i tisdags, men det var inget mot det som mötte mig när jag kom hem från jobbet i kväll. Min väg har förvandlats till en bäck, jag har numera både små sjöar och bäckar i hästhagarna och det är vatten överallt! Överallt! Ändå finns det ju dom som har det värre, i Sollefteå och Kramfors har stora vägar rasat och blivit översvämmade, och ändå är ju detta inget mot de översvämningar man kan se från andra länder emellanåt. Det är bara att inse att man står sig liten mot naturkrafterna! Hästarna tycks dock inte lida nämnvärt av vädret utan är precis som vanligt, fast lite blötare då...
 
Jag pysslade lite med unghästarna i kväll. Den nya provade jag ut sadel på och gick en promenad runt gården. Sen fick Frallan fortsätta jobba med de förberedande uppsittningsövningarna. I dag gick det ännu bättre, det är fortfarande läskigt när jag hoppar men i dag kunde jag hoppa bredvid henne på vänster sida i alla fall. Sen kunde jag stå på pallen och krama henne, klappa, hänga lite över och greja med stigbygeln. Henne sitter jag nog snart på! 
 
Det kan ju tyckas lite överdrivet med dessa förberedande övningar, men det är så bra för att få första uppsittningen odramatisk och för att få coola hästar som man kan röra sig på utan att hästen hoppar högt! Nu hoppas jag att YR.no har rätt när det ser ut att bli uppehåll i morgon och hela helgen för nu är jag ridsugen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0