Hästbyte!

Klev upp tidigt i morse för att stängsla klart den nya hagen till stona och sedan flytta över dom dit. Det blev väldigt en snabb frukost innan jag åkte och jobbade på Ica. Tänk att det allltid tar längre tid än man tror!
 
Efter jobbet kom Lillans ägare för att hämta hem henne. Med sig hade hon i stället en 2 åring som ska ridas in. Det är ett sto med dressyrstam, hon är efter Blue Hors Hotline-Welt Hit II, och av vad jag sett i hagen så verkar hon röra sig lovande. Hon heter Fräulein men kommer nog att kallas för Frallan... Tycker hon känns cool trots att det är ett nytt ställe och hon bara är två år, ska bli roligt att jobba med henne.
 
Lillans ägare är veterinär och specialutbildad på tänder så när hon ändå var här så kollade hon Szums tänder. Till min stora glädje såg han fin ut i munnen förutom en foderinpackning som hon åtgärdade. Känns skönt att han är kollad och okej! Sen åkte Lillan hem, kommer sakna hennes glada uppsyn i hagen och att bli mött i grinden varje gång jag kom ut i hagen. Nu önskar jag henne all lycka till i framtiden, det kommer bli en trevlig rid och tävlingshäst!
 
Senare på kvällen skrittade jag och Malin ut med Räkan och Oliven i en timma i mörkret. Tycker verkligen att det är skittrist med höstmörkret!
 
Fräulein i hagen i kväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0