Frost!

Det är så fint på morgonen nu med frost i gräset! Även om det förvarnar om en kommande vinter så gillar jag dessa dagar med klar luft, frostprassel när man går i gräset och det bästa av allt- leran är frusen!
 
Tömkörde Flisan på morgonen, vi gick ut en sväng. Det är bra träning för unghästarna att få gå ut, lyfta på fötte, träna styrningen i skogen och förbereda för när vi sedan ska rida ut. Sen åkte jag till Hammarn, började med att fylla släpet med spån och kraftfoder innan jag åkte till doktorn. Jag är väldigt sällan till någon läkare, och jag menar verkligen sällan, jag var tvungen att fråga när jag ringde vart jag skulle och hur man gjorde... Har haft problem med ischias i över ett år, jag är inte sängliggandes och det är inte akut på något sätt men det är störande och på kvällarna har jag ofta rejält ont. Men nu hade jag ju en tid på förmiddagen och jag tror inte läkaren fick riktigt rätt intryck av mig (ändå lät jag bli att berätta att jag lastat spånbalar på vägen dit), jag tror ju själv att det är tack vare att jag håller i gång som det inte är värre men som sagt var så är jag ju inte jättedålig. Han skulle skicka en remiss till magnetröntgen, för det kunde ju vara ischias och det kunde ju behövas lite sjukgymnastik, annars så rekomenderade han mig att promenera. Just nu funderar jag på när jag ska klämma in några promenader, men jag kankse kan ta med mig en häst och tömköra samtidigt?
 
På eftermiddagen red jag ut med tanten, vi körde lite galoppjobb i skogen. Man behöver aldrig tänka på att rida lika många i4ntervaller i båda galopperna för hon byter galopp så ofta att det löser sig själv! Red även Szum, jag kan inte förstå varför hästarna i hagarna ska börja busa precis när jag tar ut honom på banan? Jag lyckades ändå hålla koncentrationen någolunda och vi jobbade traven, travade över bommar och flyttade lite sidvärts innan vi skrittade lite på hygget som avslutning. På kvällen var jag i väg för lektioner, kom hem rätt sent så då var det bara att ta in hästarna och nu är det bara att sova kvar!
 
Tant i sitt nya träns!
 
Och i sitt nya täcke! Hon blev rätt söt i ljusblått, eller vad tycker ni?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0