Arbete i töm!

Fullt race i dag med! Longerade Flisan innan jobb och innan frukost. Det har blivit min nya grej att jobba hästarna innan frukost för sedan, förhoppningsvis, kunna njuta av en lång och lugn frukost.
 
Efter dagens jobb på Ica så var det arbete i töm som gällde. Först ut var Gandalf, det var första gången jag tömkörde honom men jag har haft på känn att det skulle vara ett bra jobb för honom. Och jag tror att jag hade lite rätt för han blev väldigt fin och jobbade bra. Tror att arbetet i töm kommer göra mycket för ridningen på honom.
 
Sen var det Frallans tur, hon har ju bara haft tömmar på sig en gång. Hon var lite uppskruvad då det blev lite rörigt när jag gjorde i ordning henne, traktorn kom med balar precis då och Oliven gick en sväng, så vi repeterade bara det vi gjorde sist. Malin ledde och jag gick bakom och styrde, vi gick ner till vägen en sväng och sen lit utanför stallet. Szum fick jobba i töm även i dag, han var väldigt på i början men inga bocksprång i dag, släppte sedan fint så i morgon ska jag rida. Är väldigt ridsugen just nu!
 
Nu ska jag styra upp en sen tacomiddag framför tvn och "Hur många lingon finns det i världen?", blir nog en bra kväll trots att jag är slut som artist!
 
Gandalf i dag! Visst ser han fin ut?
Foto: Elise Nilsson
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0