Älgjakt!

Det är älgjakt, vilket gör att livet på Brännan blir lite annorlunda. Skogen är full av jägare, hundar och skenande älgar, och thailänska bärplockare. Dessutom kör jägarna bil, mycket bil. Dom åker fram och tillbaka, i varsin bil, och dessutopm verkar de ha väldigt bråttom, hela tiden! Jag tycker det är bra med älgjakt och att bygden livas upp, men lite hänsyn kan de väl visa? Men det blir bättre senare i höst, då är det bar lokala jägare kvar och då är det sällan problem.
 
Jag började med att tömköra Lillan, planen var att jobba med formen -att få henne jobba med lägre nacke och längre hals, men hon var lite för spänd och okoncentrerad i dag. På slutet hade hon slappnat av och då kom den lägre formen lagom tills hon blev trött... Även Szum tömkördes, fick lite hjälp med honom, av grannen, och jäklar vilken fin häst jag har!!! Och nu blev han ännu dyrare!
 
Fick hem en omgång hösilagebalar på dagen, red ut Taggen och åkte och hämtade en höbal under eftermiddagen. Sen lastade jag och Elise in Tanten och Gandalf i släpet och åkte till Ammer på hoppträning. Markarbetet och uppvärmningen kändes som en katastrof men hoppningen gick fint och tanten levererade samma kanonkänsla på hinder som alltid! Nu ska vi trimma dressyr så vi kan rida fram utan att jag behöver känna mig som en nybörjare, dags att hitta knapparna i dressyren med!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0