Vintertid!

Så var vintertiden här igen, jag gillar det inte alls egentligen utan vill ha ljusa eftermiddagar men det är skönt med lite ljusare på morgonen. Men snart är det ju ändå mörkt mest hela tiden...
 
I dag började jag med att plocka ner en av sommarhagarna som jag har kvar. Hann så klart inte klart utan har lite kvar på den till nästa vecka, i stället åkte jag på lektioner. På hemväg från lektionerna så plockade jag upp Linda så resten av dagen gick åt till att rida.
 
Först red vi ut på tant och Flisan, det blev en tur med mycket trav och ett par galopper. Så nu har Flisan gått "vuxentur" som jag brukar kalla det när unghästarna går samma avängar och i samma tempo som vi brukar rida med de ädre hästarna. Jag trodde kanske att Flisan skulle vara trött sedan gårdagens ridhusbesök men hon var så pigg och glad!
 
Sedan red vi även ut med Räakn och Basse, tråkigt nog så hade mörkret kommit då (jäkla vintertid!) men det blev ändå en bra tur med skritt och trav. Avslutade med att jag åkte lite på Frallan på banan, hon lyssnar fortfarande mest bara på den som leder men jag tycker ändp det var lite bättre i dag då jag faktidkt kunde rida på en lite större violt runt Linda. Det går långsamt framåt! Sen blev det pizza på byn, nu ska jag fösöka göra lite bokföring innan jag somnar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0