Vardagslyx!

I dag har jag haft en riktig lyxeftermiddag med massage och frisörbesök, verkligen inget jag är van vid och det har känts både lyxigt och ovant!
 
Började såklart med hästarna. Först Fralln, planen var att tömköra men jag skulle "bara" spola benen på henne först. Det visade sig inte vara så bara, utan damen hade lite egna ideer om det, så när benen var spolade så insåg jag att koncentrationen hos henne inte skulle räcka till att tömköra också. Blev i stället en promenad med lite lydnadsjobb. Vi fortsätter träna på att spola benen, för det är ju bara att kunna som är häst.
 
Szum har ju haft lite helgvila och jag började med att longera honom. Det kröp i benen på honom redan när jag gjorde i ordning honom (även han hade vissa problem att stå still när vi skulle spola benen...) och han drog ett rejält race i longeringen. Sen satt jag upp och red och han var jättefin, men kanske lite trött efter sitt longeringsrace...
 
Även Räkan fick komma ut en sväng, vi skrtittade i skogen och joggade sedan lite på banan. Oväntat bra känsla med tanke på hur längesen det var vi dressyrade sist. Flisan tömkörde jag ut i skogen en sväng innan jag åt lunch, duschade och drog på mig civila kläder! 
 
Resten av dagen var ren lyx! Först sjukgymnasten där jag fick akupunktur, massage och laser. Sen en fika på byns cafe innan jag var till frisören, var nog en 15 år sedan jag var till frisören sist (men jag har klippt håret -det lovar jag, men inte hos frisören) så det var dags! Det blev väldigt bra så nu lär det nog inte dröja 15 år till nästa gång. Resten av kvällen innehöll lyxig middag med klyftpotatis och ryggbiff, bakning av äppelkladdkaka och sen fika hos grannarna! Lite bokföring har jag hunnit med också, fast det kändes inte lika lyxigt som allt det andra!
 
Dags att sova nu, i morgon är verkligheten tillbaka utan lyx! Förutom den lyxen att få hålla på det med det bästa av allt -hästar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0