Trötter!

Blev en lång dag i dag med, nu är jag inte bara trött utan helt knäckt!
 
Först ut var Basse som jag red ut en sväng, han skötyte sig utmärkt. Sen kom Elise och hon hjälpte mig med Frallan. Vi skrittade på banan, styrde lite men Frallan är mycket mer fokuserad på Elise än på mig och har inte alls fattat att hon ska lyssna på mig när jag sitter på ryggen, hon blir mest rädd när jag smackar... Skulle tro att poletten snart trillar ner, men helt enkelt är det inte.
 
Elise har börjat gå lite promenader med Gandalf, han ska ju ta det lugnt i flera veckor men eftersom han blev så rastlös så har hon börjat gå lite med honom. I dag följde jag och Flisan med, så hon fick sig en rejäl skritttur. Hon är duktig och gick i dag först en stor del av tiden. 
 
Efter lite lunch så arbetade jag Szum i töm, vi gick upp till en av vändplanerna, banan är mjuk efter regnet och Szum behöver se lite annat. Först när jag började var han jättefin, sen i höger varvet (som ju är det jobbiga varvet där han ju alltid är rädd för allt) så började han titta efter spöken i skogen och sen var koncentrationen mer på spöken än på mig... Avslutade med att rida ut tanten som fick gå galoppjobb. 
 
På kvällen var jag i väg och hade lektioner, red två hästar, tömkörde en och hade två privatlektioner. Kändes rätt tungt i dag, det var mörkt, det regnade, jag frös och var trött. Men det är ju så. även om man har världens roligaste jobb så är det jobbigt ibland, kom hem vid 22 så då var det bara att ta in hästarna och nu vill jag bara sova!
 
Basse innan dagens ridtur!
 
Jag och Flisan innan vi red i väg!
 
Och här är vi i en backe ute på turen!
 
Och så fanns det visst en bild på Gandalf också, undrar om det har att göra med vem som hade kameran? Han ser ut att ha sjukt smal hals på den här bilden..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0