Stängsel!

Det har varit full aktivitet i dag med. Först ut var Frallan som fick gå samma tömkörningsjobb som igår och i dag gick det jättebra! Poletten hade trillat ner och i dag kunde jag tömköra längs spåret! Sen kom Elise och hon hjälpte mig med Flisan, i dag har jag inte bara suttit på henne utan vi har svängt åt båda håll och gick även ner till vägen fram och tillbaka. Det känns verkligen jättebra med henne! 
 
Sen red vi ut med Gandalf och Szum. Jag har ju inte ridit ut Szum så mycket sen betet och det märktes, han var rätt jobbig... Spänd, drog tyglarna ur händerna på mig, stannade flera gånger och backade, försökte vända hem, drog ner huvudet, sköt lite rygg, taktade, försökte bocka, prejade Gandalf... Men vi kom hem tillsammans även om jag var helt slut! Misstänker att han kommer vara så några gånger till men sen hoppas jag han ska ha varvat ner igen.
 
På eftermiddagen hade jag lite hjälp och passade på att stängsla om lösdriftshagen. Det ska ju bli två lösdrifter sen så i dag har vi gjort två hagar med lite ny dragning. Tycker det blev väldigt bra! Hann precis i tid till Ammer och hopptränng med tanten för Pia. Hade svårt att hitta känslan i dag, förutom när vi hoppade bana för då kändes det rätt bra, särskilt svårt var det på bommar och små hinder så det behöver vi träna mer på. Nu är jag helt slut så nu blir det att sova!
 
Från dagens träning:
http://www.youtube.com/watch?v=gQEgoINknJo&feature=share&list=UUwo-N-kDSx4Y7Qjv7y5NClw

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0