Ridhusresor!

Regnade i morse, eller mer eller mindre hela dan, så då passade det ju perfekt att jag hade två ridhusbesök inplanerade i dag!
 
Först ut var Szum, jag var mycket nöjd att jag kunde lasta honom helt själv och dessutom på max 2 minuter! Vi var till Dannero Arena, där jag skulle rida för Sara, och på Dannero finns det, så klart, travhästar. Vet inte om Szum sett någon travhäst innan men nu har han det! Han drog över hela parkeringen med mig hängandes i longerlinan efter, när en travhäst travade förbi oss på banan. Efter detta var han något spänd, och inte blev det bättre i ridhuset där det ju fanns mycket annat att titta på som en häst, ett barn på läktaren (jättefarligt med barn), ett par personer på marken och en skottkärra. Mer fanns inte men det räckte till. Efter att ha gått med honom länge och jobbat honom från marken så satt jag upp och då tog det inte lång stund förrän han slappnade av och var jättefin att rida. Fick prova att sitta ner på honom i traven och jäklar vad bra det kändes, då kunde jag lättare släppa i skänkeln och komma ner i sadeln, och då gick han som en riktig dressyrhäst. Tror inte han har travat så bra med mig på förut och han gav en grym ridkänsla. Nu gäller det bara att jag kommer till ridning, inte klämmer med låren och låter honom trava genom kroppen!
 
Han var inte lika lättlastad på hemvägen, han var då lite upp i varv igen efter ha tittat på ytterligare en travhäst, som tur var hade jag hjälp. När jag kom hem så åt jag middag och sedan var det dags för Flisan att åka till ridhuset, med henne åkte jag till Ammer.
 
Flisan är ju inte mycket riden på banan men gick som en klocka i ridhuset kväll, trots att det var två andra hästar där och hon ju mest gått ut efter anra hästar så fattade hon att vi inte skulle följa efter i dag utan kunde till och med möta de andra hästarna i trav! Travade över bomar gjorde vi också och han var helt cool och avspänd, vilken stjärna hon är!
 
I morgon hoppas jag på att hinna göra mer här hemma och hinna rida mer. Och så hoppas jag på mindre regn!
 
Trots att jag haft med mig kameran hela dagen så blev det inga bilder. Här är en annan fin bild på min stjärna, Szum-Brum!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0