Oktoberregn!

Visst kändes det kallt igår morse när det var -13 grader men jag måste ändå säga att det var bättre än dagens regn! I morse kändes det varmt när det bara var nollgradigt men på eftermiddagen började det regna så nu är allt blöt och lerigt igen. Men vi har haft en fantastiskt fin höst, speciellt om man tänker på ifjol när det mest bara var regn och lera..
 
Började med att rida ut Basse, på hemvägen taktade han lite vilket ju inte var helt oväntat men jag tycker ändå det är lite trist att han gör så. Jag vill ju att han ska få långa och mjuka muskler och när han taktar så blir han ju kort i kroppen och tar korta, spända steg. Men det går ju inte få allt på en gång så jag får var nöjd med att han i alal fall stundtals kunde skritta, om än snabbt, på långa tuglar på hemvägen.
 
Red Flisan på banan, inget avancerat men vi travade i både varv och vände snett igenom. Jag tycker hon är duktig och följer planen. Szum började jag med att lpngera, banan hade tinat så han fick galoppera av sig ordentligt och han drog järnet i säkert tio minuter. Trots detta var det mycket häst att rida första varven, men sen släppte han och då var han verkligen jättefin!
 
Frallan tömkörde jag ut och tanten red jag ut, vi träffade på en farlig soptunna. Den hade ramlat och i tantens ögon var den minst lika farlig som en tiger, eftersom hon tycktes vilja backa så backade vi förbi den farliga soptunnan -som inte var så farlig egentligen. Hann med lite ärenden på Hammarn och att äta tårta hos grannarna också. Nu hoppas ajg att regnet har gett sig till i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0