MVG till unghästarna!

Är så nöjd över hästarna i dag, dom fick MVG allihopa! 
 
Först ut var Frallan, hon fick longera över travbommar. Det var lite otäckt först men sedan travade hon så fint över, dessutom hängde jag på henne och vi kunde svänga åt båda håll utanproblem. Avslutade med attjag satt på henne, och hon var hur cool som helst! Sen tömkörde jag Flisan, även hon fick trava lite över bommar. Det är så roligt med dom här två unghästarna för båda rör sig väldigt bra, de har lätt för sig, är "födda på tygeln" och ser ut att få bra ridbarhet, ska bli spännande att se vad det blir av dom -roliga att arbeta med är dom i alla fall!
 
Sen red jag Szum, i dag fick han gå på banan och jag jobbade med det vi gjorde på träningen i söndags. Det var stor skillnad mot gårdagen, visst var katten i bland mer intressant än jag och visst stannade han några gånger i hörnen när det blev jobbigt men lite får man ju räkna med på Szum. Och däremellan kändes han jättefin och jobbade på bra, högervarvet var bättre än i söndags och formen kändes också bättre. Jag är nöjd och har bestämt att han ska få lite semster i helgen!
 
På eftermiddagen var jag till sjukgymnasten. Det var första gången jag var dit och jag tycker jag blev väldigt bra bemött. Han var verkligen intresserad av att lösa problemen och jag har förutom lite övningar fått en sula att ha i vänster skon. Mina ben är tydligen inte lika långa, om det sen beror på att dom är olika långa eller om jag är vriden i bäckenet kunde han inte säga än. Men det ska bli spännande och se om det någon skillnad. Åkte sedan och hade lite lektioner, duktiga och ambiösa elever som fick jobba med jämnhet och rytm.
 
Frallan efter dagens uppsittning!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0