Ledig kväll!

Då kvällens hoppträning blev inställd pga att Pia var sjuk så fick jag en ledig dag och kväll. Rätt skönt, även om det så klart hade varit lika roligt med träning!
 
Elise var här på förmiddagen och vi hade en plan om att vi skulle prova att gå ut med Frallan. Tanken var att Elise skulle leda Gandalf och ha mig och Frallan i lina bakom så jag fick se hur hon skulle bete sig med en häst framför. Vi gick en sväng runt gården och det gick så bra att vi på stående fot bestämde oss för att rida ut på en gång. Så vi tog av linan och Elise satt upp så skrittade vi en liten sväng, och Frallan skötte sig superbra! Så nu var det gjort!
 
Sen red jag Szum och Basse på banan. Hos Szum satt effekterna av helgens träning kvar, han travade, efter att först ha bockat lite, som en svindyr dressyrhäst (ja det är så det känns!). Tyvärr satt inte effekten kvar lika bra hos ryttaresn som hade stora problem med att sitta och rida i den där traven. Måste jobba på det, fin häst har jag ju i alla fall! Basse var fin, ajg tycker att jag får formen någolunda som jag vill och i dag provade vi lite galopp. Galopp är ju egentligen en bra gångart för igångsättning och när man vill bygga upp hästen då den aktiverar fler muskler och är mindre slitsam än trav.
 
Efter lite lunch så red jag ut med tant och med Räkan. Trots att Räkan inte ens gått halva dräktigheten så ser hon ut som om hon ska föla nästa vecka, hon tror nog det själv också! Men hennes tjocka mage (som nog mest är mat) hindrar inte henne att vara pigg och på hemvägen laddad som en bomb! Min lilla prinsessa!
 
Jag hann även klart med hagen som jag tog ner i söndags, har packat lite grejer inför morgondagen, pysslat lite inne och bakat en kaka. En kak som jag sedan åkte till grannarna med och fikade. Nu är det väl dags att börja tänka på morgondagen då det är tidig start!
 
Jag och Frallan efter dagens tur! 
 
Tanten med sin nya frisyr, dvs resultatet av gårdagens klippning.
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Gissar att Basse-bus tyckte det var skönt att få galoppa lite! :)

2013-10-30 @ 12:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0