Hopptävling Färsta!

Vilken morgon det blev! Ett tag kändes det verkligen som om jaginte skulle på tävling i dag...
 
Var ute vid halv sex och släppte ut hästarna och mockade. Hade precis tvättat benen på tanten och skulle bara slänga en bajshög, medan jag gick runt hörnet och gjorde det så passade hon på att knyta upp grimskatet och dra! Jag försökte så klart att fånga henne men det är inte helt lätt kan jag lova, till slut lyckades jag med hjälp av en havre hink. Något försenade kom vi iväg men jag hade en stark känsla av att jag hade glömt något eller att det var något som var fel, efter att ha åkte tre kilometer på grusvägen så kollar jag passet, och då har jag FEL pass med mig!!! Bara att vända hem igen och byta pass, som tur var gick resan ner bra sedan och vi var inte så farligt sena. Att jag på hemvägen sedan upptäckte att jag hade tävlingsskjortan ut och in spädde bara på min känsla av att allt var fel denna morgon....
 
Första klassen var en 90 cm hoppning och tanten tänkte inte ens gå in på banan! Första försöket resulterade i en lång backning och vi hann inte in innan de var tvugna att stänga dörren, sen kom vi in vid nästa försök med hjälp av en funktionär. Väl inne på banan var hon väldigt laddad och tittade på allt runtomkring, som tur var hoppade hon snällt och vi var felfria ävenom det inte var så rytmisk runda. I 1 meters klassen fick vi en mycket bättre runda, den kändes super (fick se den på film sen och det såg inte så illa ut heller), tyvärr petade vi en bom men det är ju sånt som händer. Inte så tokigt alls med tanke på hur morgonen var, måste säga att Actrice är så jäkla grym häst. Jag kommer alsdrig mer få en häst som henne!
 
När jag var hemma igen så kom Linda (och regnet kom samtidigt) och hjälpte mig med unghästarna. Först så satt jag lite på Frallan, i dag skrittade vi lite utanför stallet och det gick jättebra. Sedan skrittade vi ut en liten sväng på Räkan och Flisan, första uteritten och hon skötte sig perfekt! Otroligt nöjd med båda unghästarna i dag! Kvällen avslutades på ungefär samma sätt som dagen började, jag höll nämligen på att släppa in Gandalf i fel box! Det har aldrig hänt förut, verkar vara totalkaos i min hjärna i dag -bäst att sova bort det!
 
Finaste och grymmaste hästen! Hon är bara bäst!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0