Gula löv!

I dag var hela gården full av gula löv, märks att det är höst! Den här veckan har det ju varit riktig brittsommar men jag tror inte det är länge kvar innan vintern och första snön!
 
Frallan var först ut, i dag tömkörde jag först och tränade att spola med vattenslangen sen. Tömkörningen gick jättebra, flera poletter hade trillat ner sedan vi tömkörde sist så jag var riktigt nöjd. Lägger lite fokus på tömkörningen nu så jag kan styra och stanna tills det är dags att rida, har ju skrittat lite på henne så det är ju inte alls långt bort -egentligen väntar jag bara på att jag ska kunna styra och stanna... 
 
Elise och Gandalf följde med mig och Flisan ut då vi red samma sväng som sist. I dag proavde vi även lite trav, två kortare travsträckor och Flisan var jätteduktig! Även Szum får högsta betyg i dag, red på banan och vi kunde till och med galoppera i dag! Det är andra gången vi galopperar på bana (första gången var på lägret i somras) och nu är det väldigt längesen vi galopperade sist, det gick i alla fall bra även om jag fick jobba lite för att få galoppen. Dressyrade även med tanten, med henne blev det mycket galoppjobb och jag tror jag börjar hitta knapparna mer och mer, fin var hon på slutet i alla fall!
 
På kvällen var det i vanlig ordning lektioner, och så klippte jag en ponny. Höstens första klippningen men det är snart dags för att klippa tanten för hon blir så himla svettig hela tiden!
 
Frallan bland alla gula löv i dag!
 
Fina Flisan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0