En zebra i stallet!

I dag har Malin och Oliven flyttat, så tomt och tråkigt det känns! 
 
Men i stället har det flyttat in en ny häst som ska vara här på igångsättning! Det är en PRE som varit skadad och som opererat bort en lös benbit, han ska nu sättas i gång igen. Det är en häst som jag sett lite innan och han är ganska energisk, så vi får se hur vilt det blir när vi börjar! Roligt att jobba med honom ska det bli i alla fall!
 
Zevbrarandig häst, Basse!
 
Annars så har jag haft hoppkurs hela dagen. Jag och tanten åkte starx efter 8 i morse, för tanten har varit med mig på hoppkurs, och jag kom sedan hem strax efter 18, hyfsad arbetsdag! Det har varit 8 ekipage på kursen, ett blandat gäng där den minsta hästen var en shettis och den största över 1,70 i manken. Några nya ekipage, några ryttare med nya hästar, en salig blandning men det blev ändå bra. Vi hade två grupper och de red två pass, på förmiddagen jobbade vi med bommar och lite lägre hinder, fokus på lydnad, på eftermiddagen hoppade vi bana och det gick verkligen kanon för alla. Jag och tanten hade uppsutten teori, visade lite hoppning. Försökte visa olika avsprång, olika antal galoppsprång mellan hindren och lite annat smått och gott.
 
Påkvällen var jag upp på byn och åt och nu är jag helt slut efter en intensiv dag. Bara att ramla ner i sängen och ladda om inför i morgon. I morgon ska jag ha träningar här hemma, det är jag faktiskt lit nervös för. Är ju inget att vara nervös för att ha träningar för det har jag ju jämt, men det känns lite speciellt när det är hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0