Effektiv kväll!

Efter en full dag på Ica så var jag och Linda effektiva i stallet under kvällen. Till saken hör att jag inte var hemma från jobbet förrän vid 18.30... 
 
Först så klippte vi tanten, hon var sjukt snäll att klippa och stod som ett ljus hela tiden. Har bara klippt lite på halsen och halva bogen, får se i morgon i dagsljus hur det ser ut ch om jg törs lägga ut någon bild på det! Sen red vi ut i mörkret med tantne och Flisan. Är väl inte opimalt att rida ut i kolsvarta mörkret på en treåring men vad göra man inte för att kunna pussla i hop det när jag har tid och möjlighet till hjälp? Flisan är ju väldigt cool och vi kunde till och med ta en liten galopp! 
 
Avslutade med att Linda hjälpte mig att rida Frallan på banan, vi jobbade vidare från i grå coh nu kan jag rida henne på en stor volt runt Linda i alla fall. Men hon är väldigt osäker och vill helst bara stå hos Linda i mitten... Men ändå framsteg sen igår. När vi var klara var klockan nästan 22.00 och då är det nog dags att göra kväll. Nu väntar duschen och sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0