44 mil senare!

I dag har jag kört hem Flisan, lite tråkigt att hon har åkt då hon var en väldigt trevlig häst och dessutom rolig att rida. Nu hoppas jag att det ska gå bra för henne och hennes matte och att vi får se henne på tävlingsbanan i framtiden!
 
Trots att jag var i stallet tidigti morse och kom i väg i tid så var det eftermiddag innan jag var hemma igen och vände. Hann tömköra Basse den lilla stunden jag var hemma. I dag var han pigg och laddad vilket märktes direkt när vi började jobba i skritten, sen hade jag en liten plan om att ha skulle få trava lugnt några varv på stor volt i låg form. Även om man ska undvika böjda spår under igångsättningen så han han ju ändå varit i gång några veckor och tanken var ju som sagt några varv och i ett lugnt tempo. Men Basse hade tydligen andra planer, han drog i väg i bocksprång och galopp, inte bara en utan flera gånger! Nu är ju jag väldigt envis och tålmodig så det slutade ju så klart med att han travade lugnt på volten i båda varv, och formen var i alla fall någon kortare stund låg och med halsen ute. Får nog vara nöjd med det i dag när han var så pigg, misstänker att det kan spela in att Frallan härjade och bockade i serier i sin hage... 
 
På kvällen hade jag några lektioner och nu så där 44 mil senare så är jag rätt trött...

Kommentarer
Postat av: Eva-Lisa Anderson

Jättetack för ett mycket bra jobb med min häst Fur Elize Q e Ferro - Florestan f 2010.
Jag är mycket nöjd med inridningen och ett fantastiskt bemötande från företaget "nillas häst".
Kan varmt rekommendera flera att anlita företaget!
Riddagbok, CD med bilder från utbildningen mm är uppskattade inslag, men framför allt väl hanterade hästar med glädjen att "jobba för ryttaren" som jag ser som a och o för fortsatt utbildning. Nu väntar vintervila och en ny "omgång" i vår för att sen visas på kvalitets. Lycka till Nilla i fortsättningen och tusen tack. Mvh Eva-Lisa Andersson, dressyrdomare Msv B och "Flisan"

Svar: Tack för dom fina orden och för förtroendet att rida in din fina häst!
Pernilla Engström

2013-10-31 @ 07:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0