Shoppingdag!

I dag har jag haft en riktig glidardag, varit civl och gjort sånt som vanligt folk gör. Det händer ju inte så ofta, och det är väl tur det för det blir ju rätt dyrt..
 
Men lite har jag arbetat också, började i morse med att rida Basse. Vi skrittade först ut i skogen här hemma, han har ju varit i gång ett tag n så det börjar bli dags för lite annat arbete och däribland skritt i lite besvärligare terräng. Basse blev, precis som Szum, väldigt laddad av detta jobb. Jag tror dom blir frustrerade av att behöva ha koll på vart de sätter fötterna och att de måste balansera sig och hålla reda på kroppen. Dessutom går det inte att springa i från det, även om Basse gjorde ett försök i dag, och jag tror att det gör att dom blir frustrerade och laddar upp sig i stället. Efter våran lilla skogspromenad så var det dags att prova på lite lätta galoppintervaller. Egentligen vill jag inte alls rida galoppintervaller på banan utan ute eller på någoin lägda, men i dag så var det på banan som underlaget var som bäst och med tanke på hur laddad han blev så var det nog lika bra. Fick trava några varv först för han bara bockade och skuttade i början... Sen red vi lätta intervaller, vi galopperade 45 sek-1 minut, skrittade 1-1 1/2 min och gjorde fyra intervaller (2 i varje varv), jag som är van vid galoppprogrammet tycker ju att det inte är någonting men Basse tyckte nog att det var fullt tillräckligt.
 
Sen var det bara att ta en snabbdusch och åka mot Östersund. Anledningen till dagens resa var att jag skulle göra magnetröntgen på ländryggen, jag har ju haft problem med ischias i över ett år och hade nu fått röntgen tid. Jag är just nu mycket bättre än jag varit på länge men det är ju ändå bra att kolla upp. Jag som knappt varit in på något sjukhus tyckte det var väldigt läskigt att bara ta sig till rätt avdelning, men det gick ju bra och själva röntgen var ju inga problem. Sen blev det en eftermiddag på stan, gjorde sånt som jag inbillar mig att "vanligt folk" gör, shoppar och går på cafe!  Åkte sedan vidare till Jula (köpte grep, vinterhandskar och lite smågrejer), Mekonomen (generatorrem!!) och till sist Häst e Bäst. Jag skulle ha ett par ridbyxor för det behöver jag verkligen, men jag gick ut därifrån med två par! Ett par vanliga och ett par jättesnygga termobyxor! Så kan det gå men dom kommer nog till användning i vinter!
 
Eftersom ajg har lite svårt att låta bli att jobba och inte kunde låta bli när jag ändå åkte förbi så hade jag lite lektioner på hemväg. Jag har ju lite svårt att inte jobba och ännu mer just nu för det är verkligen jätteroligt att jobba med företaget för tillfället. Det är ju alltid roligt att jobba med det men extra roligt nu när det känns som det går åt rätt håll, och med rätt håll så menar jag så klart lite närmare mitt mål att ha det som heltidssyssla!
 
Dagens fynd!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Snygga grejer! Thermobrallor skulle behövas här oxå - flera par! Får höra om de var bra sen! :)

2013-11-15 @ 18:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0