Internetlös!

Igår blev jag utan internet, det går fort att inse hur beroende jag är! Vet inte om det berodde på stormen men vad jag förstår så är det fler i trakten med samma leverantör som har problem. Det blåste rejält igår efermiddag, så pass att jag fick ställa in lektionerna.
 
Jag och Elise hann i alla fall rida innan blåsten, vi red ut och busade med tant och Gandalf i skogen. Vi galopperade på smala stigar och hoppade stockar, och jag vet inte vilka som tyckte det var roligast, vi eller hästarna. När vi kom tillbaka började det blåsa upp, jag longerade Szum och red sedan bara några varv på banan i blåsten. Får fortsätta jobba med honom i kväll.
 
När det inte blev lektioner så ägnade jag eftermiddagen åt att skruva ihop mina nya hinder! Fick det hinderpaket som jag beställt, och mina värmebaljor till hagarna, så nu har jag fina hinder, 10 stöd och 15 bommar. Bild på hindren kommer när jag har internet på min dator igen. Nu är jag på Ica och har tjuvlånat datorn på lunchen, håll tummarna att mitt interner återkommer för annars lär jag bli ännu mer rastlös i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0