Höstopepp!

I dag har jag varit väldigt opeppad! Hade helst legatunder täcket hela dagen tror jag!
 
Morgonen började väl inte så bra eftersom det första jag ser när jag kommer ut är att Szum bitit sönder ytterligare ett av tantens täcken! Nu har jag sprayat hela hennes täcke med antibit spray så nu hoppas jag han låter bli det, fattar inte varför han ska tugga sönder hennes täcken då han inte bitit i några andra täcken innan! (Så ni som tycker att Szum varit dyr ett tag kan ju passa på för i dag är han billig! )
 
Det var segt att komma i gång i dag men till slut kom jag och Elise ut med Basse och Gandalf. Innan vi red så var det mycket bus och stök i hagarna så man kunde misstänka att hästarna skulle vara laddade men de skötte sig så bra. Blev en ganska jobbig tur för Basse med mycket trav! Vi hann bara hem igen så kom traktorn och körde ut balar och körde in en grushög i den nya lösdriften, så om det var lerigt innan så är det inget mot vad det är nu! Jag fick lite att göra med att skotta ut gruset, kan ju inte påstå att jag blev helt klar men det sparar jag till en annan dag!
 
Efter lite lunch så red jag Szum, vi skrittade i skogen hemma och han var som en bomb! Han hann stå på bakbenen innan vi ens hade tagit oss i väg och resten av turen var han jätteladdad. Jag måste ju säga att han känns väldigt stor när han börjar stöka! Jag hann även med att pyssla lite med sommarhagen som jag håller på att ta ner, samma sak där att ajg inte hann klart så nog finns det att göra framööver också. På kvällen hade jag lektioner, red en kundhäst och tömkörde Oliven. Nu är det bara att sova och ladda för Ica i morgon, är rädd att kroppen kommer vara ond i morgon mest på grund av den där jäkla grushögen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0