Hemmaverksamhet!

I dag har jag inte kört en meter med bilen och det är så skönt, det är verkligen lyxigt att kunna ha en del av verksamheten hemma! Bara kliva ut genom dörren och ha lektioner!
 
Jag började dagen med att rida Basse på banan, han fick i dag trava lite över bommar och jobba mycket sidvärts. Och han var så fin, bra i formen och jättefin känsla! Sen var det då dags för Frallan att åka hem. Innan vi lastade så visade jag hennes ägare lite ridning. Det var lite oroligt eftersom det precis kommit en häst, som skulle vara med på markarbetet, och transporter så hon var lite stressad innan. Men när vi kom upp på banan slappnade hon av och jag kunde visa hennes ägare att jag kan sitta upp, starta, stanna och i alla fall svänga litegrann! Både jag och ägaren tycker att hon är fullt med för att vara 2,5 år så nu får hon åka hem och smälta allt!
 
Sedan var det dags för markarbete här hemma igen, efter några återbud så blev det två tjejer som red varsitt pass ensamma. Båda hade varsin ridtravare, och det gick jättebra! Jag bjöd på fika i garaget och det var rätt mysigt, hoppas fler hänger på nästa gång.
 
När allt lugnat sig så red jag Szum och tant på banan. Szum fick jobba med lite samma övningar som de ridit tidigare på dan, och han var verkligen jättefin trots att en tiger smög omkring runt ridbanan. Tigern var så klart min katt Tingeling som har en förmåga att alltid vara vid banan när jag ska rida Szum, men jag tror inte jag sett henne där annars... Tanten hade fått på sig tappskon och vi dressyrade lite. Det kändes att vi fuskat lite med det men hon var fin i båda varv innan jag avslutade. Det är verkligen dags att ta tag i dressyren med henne, handlar ju mest om att jag ska hitta knapparna. 
 
Nu är hästarna inne, det blev väldigt tomt när Frallan åkte. Så¨här lite hästar har det inte varit sen i februari men jag jag hoppas att jag snart kan fylla på med nya projekt. Morgondagens projekt är att åka till Sundsvall på clinic för Jan Brink, ska bli roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0