Bitarna faller på plats!

Det är inte alltid helt enkelt att pussla i hop allt för att kunna komma ut med unghästarna, jag ska vara ledig, det bör vara ljust, jag ska ha ridsällskap, vädret bör vara hysat, hästarna ska vara på bra humör... En hel del som ska stämma, i morse så stämde inte riktigt allt så då fick jag åka och hämta mitt ridsällskap då Linda inte hade skjuts, men det fungerade ju det med!
 
Så jag och Linda red ut med Frallan och tant i morse. Frallans andra tur och många poletter hade trillat ner sen förra gången. Hon gick som hon aldrig hade gjort annat och på hemvägen travade vi lite också, så roligt när bitarna börjar falla på plats! Efter detta väntade Icajobb!
 
Jobbade till 16 i dag så när jag kom hem var det redan mörkt, så trist. Men jag och Basse trotsade mörkret och red ut en sväng ändå. Basse visade att han var mjuk och fin i kroppen genom att göra lite skolor ovan mark, kanske ett ämne för spanska ridskolan? Min energi tog slut och för Szums del blev det bara lite longering i dag, han fick skutta lite över ett lågt räcke och han ser ju ut att kunna bli en rolig hopphäst. Jag måste ta tag i inhoppningen nu!
 
Kvällen innehöll lite julkänsla då jag bakade en saffranskaka, det är ju så gott, och sedan fikade vi saffranskaka, pepparkakor och glögg hos grannarna. 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Basse har många gånger gjort försök att platsa på Spanska ridskolan....

Svar: Tycker han borde platsa fint där! På många olika sätt! ;)
Pernilla Engström

2013-11-04 @ 22:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0