Änglar finns!

Dessa bilar, tänk om dom bara kunde rulla! Men det är ju tur att det finns änglar i alla byar så man kan få hjälp när det jävlas...
 
Dagen började med Szum. Jag trodde han skulle vara lugn i dag eftersom han ju slappnade av fint i går, men där tänkte jag fel. Han hade massor av energi som bubblade i kroppen och jag insåg rätt snabbt att det fick bli några minuters longering innan jag satt upp. Det gör mycket att han får springa av sig lite överskottsenergi för när jag red sedan var han lugn och koncentrerad, vi slog till och med till på stort och hoppade ett litet plank ett par gånger. Det var verkligen ett litet plank, kanske 40 cm, men han hoppade ändå fina språng, landade i galopp och det kändes riktigt bra! Kanske bor en hopphäst i honom ändå?
 
Basse fick dressyra lite, han kändes rätt fin om än inte lika fin som i lördags. Men nog tycker jag att jag får ut halsen lite och i dag var det fokus på att få aktiva bakben, dessutom tycker jag att det börjar hända lite i kroppen på honom. Att han börjar bli mindre tjock och mer muskler, men man måste komma ihåg att det tar tid att sätta muskler -flera månader får man räkna med. Det är ju inte konstigt att han blivit rund om magen och tappat alla muskler när han stått så länge som han gjort och bara fått gå i sjukhage. Avslutade med att rida ut tanten, tyckte hon behövde röra på sig efter gårdagens träning och det tyckte hon med -lika pigg som vanligt!
 
Och så var det ju det här med bilen... På kvällen hade jag lektioner, på väg till sista lektionen började bilen få ett mindre frispel och alla lampor lös, anade oråd och efter lektionen åkt jag till en av mina kunder som är väldigt bilkunnig. Var ett klokt beslut för på väg till honom började jag tappa ström på bilen, när jag svängde in på gården så var jag strömlös och bilen stannade... Det visade sig att generatorremmen var av och borta! Som tur var så löste det sig då det fanns en gammal liggandes, vilken tur! Jag är så tacksam att det finns hjälp att få!!
 
Szum innan dagens ridning, han ser nog lite lurig ut...
 
Visst börjar det hända lite med kroppen på Basse?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0