Älskade ridbana!

Blev så besiken när jag kom ut i morse och den fina lilla snö som fanns hade tinat bort och ersätts av blankis! Så tråkigt!
 
ICA dag och nu när vi jobbar till 16 på helgerna så är det verkligen jätteskönt att ha ridbanan. Är så himla nöjd med banan, trots att det är november och inget superunderlag så gör det mycket för att få bättre kvalitet på ridningen, och den underlättar massor! Perfekt när det är mörkt ute, jag inte har ridsällskap och grusvägarna bara är is!
 
Först dressyrade jag med Basse, han är så himla trevlig att rida på banan. Mjuk och lätt, kändes fin i formen och väldigt samarbetsvillig. Nu hoppas jag han är lika fin i morgon när hans ägare ska komma och hämta honom, vill ju gärna kunna visa hur fint han har arbetat här! Även tante fick gå ett dressyrpass och även hon gjorde mig glad. Det märks att vi börjar hitta varann för formen är betydligt bättre och även hon bjöd på en bra känsla långa stunder. I tisdags på hoppträningen så kändes hon verkligen jättefin på framridningen, tror inte hon varit så fin tidiagre. Speciellt en övning där vi travade utan stigbyglar och red skänkelvikning och serpentiner, inte riktigt lika fin i dag, men bra nära!
 
På kvällen var jag till en kompis, drack kaffe, åt paj och surrade en massa. Det had ejag ju egentligen inte tid med så nu har jag suttit med kontorsarbete halva natten i stället, tror det är bäst att duscha och sova nu om jag ska orka med i morgon också!
 
Dags för hemfärd i morgon! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0