Treårstest och full fart!

Fullmatad dag i dag med! Upp tidigt för att släppa ut hästarna, mocka och åka i väg för att titta på treårstest! Tycker det är så roligt och intressant att titta på, man får lite hum om olika typer av hästar och dess förutsättningar, ser vad domarna tittar efter, hur olika unghästar beter sig och det finns mycket att lära. Dessutom är det ju så inspirerande att se fina hästar! 
 
Blev i Sundsvall hela dan, på hemväg plockade jag upp Linda och vi red ut med Räkan och Peppe. Det blev två långa galopper i lite högre tempo, Peppe åstakom ett galoppombyte också men det var ju inte riktigt meningen... Men ändå!
 
Sen drog hela ligan, alltså jag med Taggen och Malin och Elise med sina pållar, till Ammer och hoppade lite. Det var en sån där underbar kväll med sol och värme, Taggen skötte sig hyfsat men jag käne mig ändå inte riktigt nöjd. Vi fick se att även Elise har en hopphäst, så i framtide kan även hon följa med på tävlingarna! När vi kom hem tänkte jag klippa gräsmattan, men gräsklipparen startade inte och det kanske var lika bra så jag kan hoppa i säng i stället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0