Sommardag!

Har haft en skön sommarkänsla i dag med värme (dock blåst men det var mest skönt när jag red), ridning i solen, årets första rabarberkräm till lunch och lite stängsling. 
 
Började med att rida ut Räkan, och sen lite dressyr med Peppe. Red i väg till en av vändplatserna och jobbade där med traven och stödet på yttertygeln på volten. Blev ett lagom jobb för honom, rida dit, dressyra en kvart och rida hem, hans ork och koncentration räcker mycket längre nu än för någon månad sen men det är ju fortfarande inte läge att traggla långa stunder.
 
Till lunch kokade jag årets första rabarberkräm, som jag ahr längtat och gott blev det! Efter det var det Szums tur, jag longerade honom först -och det var ju bra för han hade massor av överenergi som behövdes bockas ur! Red sedan bara en liten stund, han var lite spänd men jag har ju inte suttit på honom på nästan två veckor så det var inte så oväntat. I morgon känns det nog bättre. Red sedan dressyr på Taggen, och i jämförelse med honom så var inte Szum speciellt spänd. Vet inte vad det var med Taggen men efter att ha jobbat en bra stund slappnade han av så pass att vi kunde trava på volt i båda varv, på den nivån var det i dag... Fredagens magikänsla är långt borta!
 
Sen rullade eftermiddan på med lite stängsling, middag, en kundhäst och en lektion. På kvällen när jag kom hem igen så longerade jag Cadde. Han fick förutom att jobba traven och galoppen inspänd så fick han hoppa en av stockarna några gånger i båda varv! Duktig!
 
Här kommer lite bilder från gårdagens Stugunresa. Det är Rigo, en nordis som jag red för andra gången igår.
 
 
 
 
Foto: Mia Haglund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0