Första myggorna!

Årets första riktiga vårdag med sol och värme! Kunderna har kommit in på Ica i dag med shorts och t-shirt, jag gillar det verkligne och det tycks myggen också göra! Igår såg jag en mygga, i dag tappade jag räkningen direkt!
 
Kvällens första häst var Cadde. Med hjälp av Malin så red vi lite över gården, fokus låg på att han skulle börja lyssna på mig i stället för Malin och på slutet tycker jag att han började förstå. Jag kunde stanna och starta uppifrån, och svänga någolunda. Styrningen är väl det som är svårast just nu, en hel del handlar det om att han har lite svårt med balansen i svängarna. 
 
Sen var det Szums tur, han var irriterad redan från att jag tog in honom. Misstänker att det var dom där jäkla myggorna som störde honom, men han har ju mycket vinterpäls kvar som ju också kan irritera i värmen. Redhär hemma, och nog är vi i en liten svacka just nu. Han var spänd, och fortfarande lite irriterad, när jag satt upp. Efter en stunds skrittande släppte det lite men de första travförsöken var mer skutt och stök än trav... Dagens positiva var att han flyttade riktigt bra sidvärts i skritt i dag, det har vi bara provat på lite tidigare men i dag flyttade jag lite mer planerat och det gick galant. Hann även med Taggen som fick gå det korta galopp programmet i lina, han var rätt trött efter gårdagens hoppning men i morgon ska han ju vila!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0