Farmendag!

I dag har jag varit hemma på farmen hela dagen, så skönt med någon dag emellanåt utan tider att passa! Har hunnit en del vårpyssel, förutom ridit tre och tömkört en häst, som att plocka undan motorvärmarkabeln, tagit fram utemöblerna, krattat lite, och sen hunnit en del inne sopm bokföring, momsrapport och städning. Visserligen varmt ute i dag men blåsigt så inget shorts väder.
 
Red först Peppe som fick gå dressyr här hemma. Vi jobbade bland annat med galoppfattningarna på volten, och med små volter i trav. Nog går det framåt med honom me han har så svårt att koordinera sin stora kropp! Fortsatte med Szum som fick göra samma jobb som i går. I dag utan mygg och med en betydligt coolare häst, dock bet han mig när jag jobbade honom för hand innan. Det resulterade för hans del i ännu mer jobb, i detta fall jobbiga ryggningar, men vi var sams och överens innan jag satt upp. Ridningen gick jättebra i dag och vi jobbade mycket i trav, med övergångar och med volter och varvbyten. Så han är nog rätt dyr ändå i dag!
 
På kvällen kom Elise och vi red ut med Räkan och Gandalf. Sen tömkörde jag Cadde lite, först tränade styrning i skritt vilket gick bättre än tidigare och sedan provade jag att tömköra lite i trav på stor volt. Det gick jättebra och han var så fin! 
 
Szum innan dagens ridning!
 
Räkan i kvällssolen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0