Efter regn kommer sol...

Nu hoppas jag verkligen att värmen kommer i helgen som det har sagts, det behövs för att torka upp här hemma för nu är allt lerigt och blött igen! 
 
Jag var lie seg i morse efter att jag släppt ut hästarna, som tur var kom Elise och drog i gång mig. Vi red ut på Gandalf och Peppe, det blev mycket galopp och för Peppe ett riktigt konditionspass, han hängde på bra men sen på hemvägen var han så trött. Sen tömkörde jag Szum som var lite mer sansad och normal i dag, då hade regnet redan kommit och vi var rejält blöta när vi var klara. Tog en paus, åkte i väg för lite ärenden och fika och när jag kom hem hade regnet dragit förbi och efter lite mat kunde jag fortsätta med hästarna.
 
Red ut Räkan och tömkörde sedan Cadde. Körde en repetion på gårdagen men med lite störningsmoment i dag, det stod nämligen en skotare och lastade av timmer vid vägen. Den var läskig och spännande i någon minut och sen var det inget mer med det, han är verkligen cool! I dag var första gången som det faktiskt gick lättare att svänga till höger än vänster, det är bra! Sen kom Malin och vi red ut med Oliven och en väldigt spänd Tagg. 
 
Håll tummarna för sol och värme nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0