Billig häst!

Även om jag tycker om mina hästar väldigt mycket och inte skulle ge upp varken dom eller mitt liv så lätt , så är det inte lika lätt och rosaskimrande varje dag. I dag kan jag lova att det finns en stor svart pålle som är rätt billig! 
 
Det har renat mest hela dan och var fortarande lite dugg i luften på källen. Jag och Linda började med att rida ut Peppe och Räkan. Peppe var jättepigg och glad när vi red i väg, småbusade lite (typ skakade på huvudet och småskuttade) i första traven men när vi travat uppför den långa backen på hemvägen så var han i stället jättetrött och det kändes som han tyckte hemvägen var väldigt lång. Det är så typiskt unghästar, är dom pigga och glada så är dom jätteglada en liten stund och när sedan bensinen tar slut så blir som supertrötta på en gång! Men det är skönt nu när både orken och koncentrationen räcker lite längre på Peppe än den gjorde i början, nu går han ju ordentliga ridturer och ridpass utan problem.
 
Sedan kom Malin till stallet och vi red ut på Oliven och Szum. Szum var inte på sit bästa humör så jag fick verkligen rida. Han backade, ner i dikena och även in i en gran (och då red vi inte ens i skogen!!), hoppade för allt och när vi skulle trava så försökte han mest hela tiden dra ner huvudet och bocka. Jag undrar hur många bokstavskombinationer den hästen har? Korta (väldigt korta) stunder släpper han, då går han med bjudning, travar först och är avspänd, och då ger han en väldigt fin ridkänsla -och det är nog tur för han det! Så jag vet ju att det finns där, gäller bara att få fram det! Nu ska jag ladda inför morgondagens hoppkurs!
 
Billig i dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0