Äntligen rabarber!

Det har varit varmt och sol hela dan, förutom en timmes ösregn på eftermiddagen. Jag ahr ju varit inne en stor del av dagen på Ica, men den där regnskuren lyckades jag pricka när jag red så klart!
 
Hovis kom precis när jag kom hem från jobbet. Hon skulle titta på Szum som drog av sig en sko förra helgen och sedan blev halt i veckan, jag misstänkte hovböld. Men hovis kunde inte hitta några teckwn på hovböld när hon klämde i genom honom med visitertången, i stället slog hon på skon och när jag ledde ut honom i hagen var han ohalt igen. Med lite tur var han bara ömfotad (vilket han inte brukar var) men det visar sig de närmaste dagarna. Hovis slog även på lite tappskor. 
 
Taggen var först ut, han skulle gå galopp programmet uppsuttet, och vi prickade regnskuren precis. Det regnade inte lite hellr, förutom att vi blev blöta så blev gräöset halt och vi fick flyutta på oss och avsluta passet på gruset vid vändplanen i stället. Till skillnad från gprdagen magiska ridpass så var dagens riktigt skitpass. Genomblöta, Taggen inte alls på hugget och alla grejer var skitiga efteråt, men vi fick i hop våra 18 minuter galopp i alla fall. 
 
Sen var det Caddes tur igen. I dag satt jag för första gången upp utan att Malin höll i, gick super såklart. Vi red en annan runda i dag, han var jätteduktig! Vi travade ganska mycket, helt utan problem och mötte även en bil. Det enda som han var misstänktsam mot var när vi på hemväg blev i kappsprungna av en halvnaken kille som var ute och joggade, och det kan jag förstå att han blev brydd över -för det blev jag med!!!
 
Resten av kvällen så stängslade vi första sommarhagen, grabbarna ska få gå där till veckan på inbetning. Gick snabbt att stängsla när vi var tre stycken, sen grillade vi och år årets första rabarberpaj! Nu är det sommar, värme, sommarhagar, grillning och rabarber!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0