Tråkväder!

Grått och mulet i dag, blåst och lite snöfall, riktigt tråkväder! Var segt att komma i gång i morse, vilket säkert till viss del berodde på vädret, men när jag väl kom i gång så bjöd hästarna på bra ridning!
 
Först red jag ut Räkan som var pigg och laddad, vilket ju inte är så konstigt nu när hon gått så lite, hon till och med busade lite på hemvägen. Sen fortsatte jag med att rida galopp programmet på Taggen, han kändes riktigt fin -bättre än på länge! Det finns en stor fördel med att våren väntar och att det är full vinter fortfarande, och det är att jag fortfarande i slutet av mars har fint vinterunderlag på banan! Det är inga problem varken att galoppera eller hoppa lite lättare!
 
Efter en ganska sen lunch, red jag Ellen. Hon fick först skritta lite i skogen där jag styrde runt träd innan vi jobbade på banan. I dag kunde jag börja där jag slutade igår, med att kunna skritta henne i låg form på åttvolt, vilket gjorde att vi kom lite längre i dag. Hittade den låga formen även i traven under vissa stunder och det känns som det går åt rätt håll. Szum longerade jag innan uppsittning i dag, han var ju så laddad förra veckan så det kändes som en bra ide'. Och han hade en hel del överskottsenergi som han rusade av sig, sen jobbade vi med markövningarna för att hitta koncentrationen igen. Sen red vi på slingan och i dag hade jag en betydligt mera fokuserad pålle än när jag red där förra veckan, vi travade ganska mycket och det kändes bra! På kvällen red sedan jag och Peppe ut med Malin och Oliven, det blev en tur på vägen med mycket trav på en väldigt pigg häst
 
Alla hästarna ridna i dag vilket känns bra, är så skönt att ha en hemmadag emellanåt utan att behöva åka i väg eller passa tider. Sen går ju ändå hela dagen åt till att rida men det gör inte så mycket!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0