Tömkörningsfredag!

I kväll var det tömkörning som gällde på Brännan. Det var en ganska kall kväll, men jättefint på dan när jag var inne på Ica, men jag höll ju värmen ändå. Började med att tömköra Szum, upplevde ju redan igår att han var lite småfrustrerad och det var inget mot var han var i kväll! Jag höll till på lägdan bredvid våran lilla slinga, och Malin red Oliven på slingan samtidigt. Är verkligen gad att jag inte satt på i dag, det blev en del bocksprång plus att han reste sig ordentligt två gånger. I början tyckte han att det var lite frustrerande att Oliven kom ridandes förbi men efterhand blev han mer avspänd, och trött, och jag tycker ändå att han skötte sig rätt bra. Förutom några frispel så lyssnade han rätt bra och kunde även skritta avspänt på slutet, tror det var bra att han fick bocka ut lite rastlöshet!
 
Sen tömkörde jag Peppe på banan, han var fin coh trevlig som vanligt. Jobbade med formen och trycket i bakbenen. Sist ut var Ellen som även hon fick gå på banan. Jag tycker det var väldigt stor skillnad mot när jag tömkörde i onsdags. Hon var mer avspänd, rundare i formen och släppte riktigt fint stundtals! Ska hon fortsätta utvecklas i denna takt komme det bli riktigt bra! Rolig häst att arbeta med i alla fall!
 
Nu blir det varma mackor och tv. Min plan är att rida innan jobbet i morgon, men ska det vara -20 grader så vet jag inte om jag är så sugen på det. Vi får se i morgon!
Peppe innan tömkörningen sist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0